Η Όλγα Μαρκογιαννάκη υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ

1 Min Read

Τους τρεις πρώτους υποψηφίους με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης. Ανάμεσα τους και η Κοζανίτισσα μηχανικός Όλγα Μαρκογιαννάκη.

Μαζί με την κα Μαρκογιαννάκη ανακοινώθηκαν και οι υποψηφιότητες του δικηγόρου – εργατολόγου Κώστα Τσουκαλά και της εκπαιδευτικού Μαρία Δαφέρμου.

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά τους, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «τρεις νέους ανθρώπους με επιστημονική επάρκεια και κοινωνική αξιοπιστία, που μπορούν να πετύχουν πολλά προς όφελος του λαού μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

«Οι ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον της Ευρώπης , της πατρίδας μας αλλά και της Δημοκρατικής Παράταξης.Σήμερα, λοιπόν, ξεκινάμε. Με πυξίδα την ανανέωση, παρουσιάζουμε τις τρεις πρώτες υποψηφιότητές μας», τόνισε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Την εκπαιδευτικό Μαρία Δαφέρμου. Τον δικηγόρο-εργατολόγο Κώστα Τσουκαλά. Τη μηχανικό Όλγα Μαρκογιαννάκη. Τρεις νέοι άνθρωποι με επιστημονική επάρκεια και κοινωνική αξιοπιστία, που μπορούν να πετύχουν πολλά προς όφελος του λαού μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Με τιμά ιδιαίτερα, που θα δώσουμε μαζί τον αγώνα των ευρωπαϊκών εκλογών».

Μοιραστείτε την είδηση