Η παρουσίαση της νέας ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων

1 Min Read

Στην κατάμεστη από κόσμο Στέγη της Αίθουσας Ποντιακού Ελληνισμού στην Κοζάνη παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας η ποδοσφαιρική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων που κάνει το ντεμπούτο της την Κυριακή στην 3η εθνική κατηγορία.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν πολλοί αυτοδιοικητικοί, φορείς, φίλαθλοι, αλλά και παλαίμαχοι. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στη σημασία της ιστορικής στιγμής και στον πατέρα του Ορέστη που λάτρεψε την ΑΕΠ. «Για να διεκδικήσουμε τη θέση που της αξίζει πρέπει να ξεκινήσουμε από τα θεμέλια» είπε για την ομάδα χαρακτηριστικά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδι και χορό, ενώ στη συνέχεια βραβεύθηκαν Άκης Στολτίδης, Ηλίας Ατματσίδης, Γιάννης Σιαπανίδης και Πητ Τσακιρίδης που φόρεσαν τη φανέλα της Ένωσης Ποντίων και διακρίθηκαν στο ποδόσφαιρο.
Να σημειωθεί ότι η ΑΕ Ποντίων (μέχρι πρόσφατα ΑΕΠ Καραγιαννίων) ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων από την περιοχή των Καραγιαννίων και σήμερα διεκδικεί τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση της ομάδας και του τεχνικού team.
(με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Χρήστου Τσαρτσιανίδη για το kozani.tv).

Μοιραστείτε την είδηση