Η παρουσίαση του βιβλίου της ΟλυμπίαςΤσικαρδάνη «Τοπία της στοργής, Μικρές Ιστορίες» στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης

1 Min Read

Με επιτυχία και παρουσία αρκετού κόσμου,  πραγματοποιήθηκε από τις εκδόσεις Παρέμβαση, το Σύλλογο Φιλολόγων και το ΣΥΝ Βιβλιοπωλείο στο χώρο του Λαογραφικού μουσείου της Κοζάνης, η παρουσίαση του βιβλίου της Ολυμπίας Τσικαρδάνη, “Τοπία στοργής Μικρές Ιστορίες”.

Λίγα λόγια για το βιβλίο είπαν, η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης, κ.Ελένη Γερούση, η Διευθύντρια της Β/άθμιας Κοζάνης κ.Βόντσα Βασιλική και η φιλόλογος Χατζηκυριάκου Βίκυ, με τη Δήμητρα Αγγέλη και το Μαμάκο Τριαντάφυλλο να χουν αναλάβει τη μουσική υπόκρουση της παρουσίασης.

- Advertisement -

Έχω τη μεγάλη χαρά να παρουσιάζω στη Κοζάνη το δεύτερο βιβλίο μου, μια σειρά μικρών καθημερινών ιστοριών που εμπνεύστηκα από τους ανθρώπους του τόπου μου. Κινούμενο στις παρυφές ηθογραφίας και του ψυχογραφήματος, με οδηγό τη φαντασία και το συναίσθημα προσπάθησα να ζωγραφίσω πτυχές της ανθρώπινης μοίρας και να ταξιδέψω τον αναγνώστη σε πτυχές συγκίνησης. Ευχαριστώ όλους όσους συνέδραμαν στην υλοποίηση του έργου μου” ηταν  τα λόγια της συγγραφέως του βιβλίου κ. Τσικαρδάνη.

Γιώργος Τριανταφύλλου

Μοιραστείτε την είδηση