Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης στο 7ο AGRO QUALITY

2 Min Read

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης, Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης και την Αναπτυξιακή του Εταιρεία (ΑΕΠΕ), στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την προβολή των τοπικών προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας, πρόκειται να συμμετέχει στο 7ο AGRO QUALITY FESTIVAL καθώς και το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ, που θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου 2016.

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της αγροτικής οικονομίας και έχοντας ως κύριο μέλημα την προώθηση της αναγνωρισιμότητας των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων μας, η Περιφέρεια εστιάζει στην επιχειρηματική δικτύωση των προϊόντων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα με τον τουρισμό και την ανάδειξη της Δυτικής Μακεδονίας ως σημαντικού οινογαστρονομικού προορισμού.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο αυτό, στον εκθεσιακό χώρο της Δυτικής Μακεδονίας θα φιλοξενηθούν δωρεάν οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας που θα θελήσουν να είναι εκεί. Επιπλέον τις ίδιες ημέρες θα διεξαχθεί διαγωνισμός στο Ελληνικό Γάλα και Τυρί.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα και ποτά) και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια, να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους έως την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα :

2461351242, 2461052628 Παρασκευή Λιόλιου,

2461052627   Ματίνα Φούκα και

στο τηλ. του ΕΒΕ 24610 41693 Δούσιου

Ενημερωτικό υλικό για την έκθεση στο http://www.agroqualityexpo.gr/site/

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης                                          Ο Αντιπεριφερειάρχης

Αγροτικής Ανάπτυξης                               Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητα         και Εμπορίου

 

         Θεόδωρος Θεοδώρου                                         Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος    

Μοιραστείτε την είδηση