Η συγγραφέας Ελένη Κριτσιβέλα παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο: “Στο δάσος ξανά” στους μαθητές του δημοτικού σχολείου «Χαρίσιος Μεγδάνης»

1 Min Read

Την Τετάρτη, 31/5/2023, η δασκάλα και συγγραφέας Ελένη Κριτσιβέλα βρέθηκε κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου «Χαρίσιος Μεγδάνης» και παρουσίασε το οικολογικό παραμύθι της με τίτλο: «Στο δάσος ξανά».

Στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου, μαθητές και συγγραφέας δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο παιδαγωγικό κλίμα και έζησαν μια μοναδική εμπειρία «φιλαναγνωσίας». Η συγγραφέας μοιράστηκε μαζί τους την αγάπη της για τα βιβλία και σχεδίασε ψυχαγωγικές δράσεις και διαδραστικά παιχνίδια σχετικά με το θέμα του βιβλίου.

Παρουσίασε τους μικρούς ήρωες του βιβλίου της, Μαριγούλα και Πούντο και εξήγησε με λόγο απλό και κατανοητό στους μαθητές, πώς εμπνεύστηκε το θέμα και πώς έφτασε η ιδέα αυτή να γίνει βιβλίο.

Οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά με χαρά και ενθουσιασμό σε όλες τις δράσεις. Η συγγραφέας έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα των παιδιών και με αφορμή το περιεχόμενο του βιβλίου συζήτησε μαζί τους για την ελευθερία, τη φιλία και την ευτυχία.

Την ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκανε να επισκεφτεί το σχολείο μας και για την ευκαιρία που έδωσε στους μαθητές μας να τη γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν μαζί της.

Yπεύθυνη Σχολικής Βιβλιοθήκης 

Ευαγγελία Γκουτζιομήτρου

 

Μοιραστείτε την είδηση