Η Τάσα Βαβλιάρα υποψήφια με τον Χάρη Κουζιάκη

1 Min Read

Η κοινωνική λειτουργός Τάσα Βαβλιάρα εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Κουζιάκη με την Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις”.

Η Τάσα Βαβλιάρα κατάγεται από την Αιανή και ζει στην Κοζάνη. Είναι Κοινωνική Λειτουργός απόφοιτη του τμήματος «Κοινωνικής Διοίκησης με κατεύθυνση κοινωνικής εργασίας» του ΔΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με τίτλο: «Διδακτική των Επιστημών και Σύγχρονες Τεχνολογίες» του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδος.

Είναι αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Κοζάνης.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας απασχολήθηκε σε σχολικές μονάδες και δομές της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης και ανέλαβε θέσεις ευθύνης όπως συντονίστρια στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου Κοζάνης. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτικής Μακεδονίας και μέχρι το 2021 ήταν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΝΠΔΔ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος με έδρα την Αθήνα.

“Οραματίζεται την δημιουργία μιας ανθρωποκεντρικής, συμπεριληπτικής και φιλικής τοπικής κοινωνίας που θα γίνει παράδειγμα μάθησης και πλαίσιο κοινωνικής ευημερίας και ανάπτυξης” αναφέρει η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις» στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση