Οι ταινίες της εβδομάδας στο «Ολύμπιον»

3 Min Read

 

Οι ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σάλαζαρ» και Wonder Woman παίζονται στο “Ολύμπιον» από την Πέμπτη 8/6 έως την Τετάρτη 14/6.

- Advertisement -

Wonder Woman

Πριν να γίνει γνωστή ως η Wonder Woman, ήταν η Diana, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια.

Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο.

Η Diana θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Diana θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

 

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σάλαζαρ

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία “Οι Πειρατές της Καραϊβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ». H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ με τους ανέμους της συμφοράς να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ.

H μόνη ελπίδα να σωθεί ο Τζακ είναι η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα. Για να την βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Carina Smyth (Kaya Scodelario), μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο και τον Henry (Brenton Thwaites), έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της Βασιλικής Ναυτικής Ακαδημίας. Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.

Στην νέα ταινία Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, ο Jack Sparrow βρίσκει τον εαυτό του σε μια αβέβαια, αν και συνηθισμένη γι’ αυτόν, κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τον άσπονδο εχθρό του Captain Salazar, ο οποίος είναι αποφασισμένος να σκοτώσει όλους τους πειρατές της θάλασσας- συμπεριλαμβανομένου και του Sparrow. Αφού όμως, ο Jack έχει μεγάλη αποστροφή στον θάνατο, μάλλον θα τα βγάλει πέρα και με αυτό. Ίσως, κάπου εδώ, θα κάνει την εμφάνιση του ο Captain Will Turner για βοήθεια. Ωστόσο, η μόνη ελπίδα σωτηρίας του Captain Jack βρίσκεται στην εύρεση της μυθικής τρίαινας του Ποσειδώνα, ένα πανίσχυρο αντικείμενο που δίνει σε όποιον το κατέχει τον πλήρη έλεγχο των θαλασσών.

Μοιραστείτε την είδηση