Η Βασιλική Βόντσα για τη δημιουργία Καλλιτεχνικού Σχολείου στην Κοζάνη: Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν το τεράστιο κέρδος αυτού του σχολείο

1 Min Read

«Υπάρχει πρόταση για τη δημιουργία Καλλιτεχνικού Σχολείου, μιας κυψέλης πολιτισμού που εκπαιδεύει τους ανθρώπους στις Τέχνες και δίνει άλλη διάσταση στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το Καλλιτεχνικό Σχολείο θα τεθεί ως πρόταση και πρέπει να στηριχθεί επαρκώς και από την τοπική κοινωνία, ώστε η Κοζάνη να επωφεληθεί σε επίπεδο πολιτισμού» τόνισε η διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Βόντσα σχετικά με τη δημιουργία Καλλιτεχνικού Σχολείου.

Σε σχέση με το ζήτημα της στέγασης, αυτό είναι ανοιχτό και προς το παρόν θα πρέπει να προταθεί ένας ήδη υπάρχων χώρος δήλωσε η κ. Βόντσα.

Μέχρι στιγμής το Βαλταδώρειο που ήταν μια πρώτη επιλογή απορρίφθηκε,  λόγω στενότητας και αδυναμίας προσέγγισης των λεωφορείων. Έτσι λοιπόν, έγινε η πρόταση να στεγαστεί σε ένα από τα τρία λύκεια της πόλης και προκρίθηκε το 1Ο Λύκειο, καθώς πληροί καλύτερα τις προϋποθέσεις.

«Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν το τεράστιο κέρδος αυτού του σχολείου» δήλωσε η κ. Βόντσα, δίνοντας εμμέσως μια απάντηση στις αντιδράσεις των προηγούμενων ημερών για τη συστέγαση.

Μοιραστείτε την είδηση