Η Βούλα Χριστοπούλου νέα επικεφαλής του συνδυασμού «Δυναμικό ΤΕΕ»

1 Min Read

Η Πολιτικός Μηχανικός Βούλα Χριστοπούλου είναι η νέα επικεφαλής του συνδυασμού «Δυναμικό ΤΕΕ» του παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας και θα διεκδικήσει την προεδρεία τις επερχόμενες εκλογές. Στην διαδικασία εκλογής του επικεφαλής του συνδυασμού συμμετείχαν η κ. Χριστοπούλου και ο κ. Βασίλης Παμπόρης από την Πτολεμαΐδα.

«Το Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, ο πρώτος στην προτίμηση των συναδέλφων συνδυασμός, θα παλέψει ώστε να γίνει και πάλι το ΤΕΕ/ΤΔΜ επιμελητηριακός θεσμός χωρίς εξαρτήσεις και αποκλεισμούς, να γίνει το ΤΕΕ που μας αξίζει. Καλούμε όλους τους συναδέλφους που πιστεύουν σε ένα ανεξάρτητο ΤΕΕ/ΤΔΜ με επίκεντρο όλους τους μηχανικούς χωρίς διαχωρισμούς, να συνταχθούν μαζί μας. Μόνο έτσι το Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας θα καταστεί και πάλι πρωταγωνιστής και το ΤΕΕ/ΤΔΜ, έπειτα από πέντε χρόνια απόλυτης αδράνειας και σιωπής, θα ενεργοποιηθεί ξανά και θα πάρει θέση για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται με τον κλάδο μας και τον τόπο μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός.

- Advertisement -

Την εκτελεστική γραμματεία του συνδυασμού αποτελούν οι Γιώργος Θεοδωρίδης, Νατάσα Ιωαννίδου, Κώστας Ματάνας, Εύη Μιμίκου, Βούλα Χριστοπούλου.

Μοιραστείτε την είδηση