Η Νούλα Τουμπουλίδου νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζανης

2 Min Read

Σε σώμα συγκροτήθηκε σήμερα Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κοζάνης.

Πρόεδρος εξελέγη η Παρθένα Τουμπουλίδου αντιπρόεδρος ο Ιωάννης Γρηγοριάδης και γραμματέας Αναστάσιος Ραφαηλίδης.

- Advertisement -

Στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης εξελέγησαν και τα μέλη της νέας Οικονομικής Επιτροπής.

Τα τακτικά μέλη εκτός από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και δύο αντιδημάρχους που θα ορίσει ο ίδιος είναι οι: Σουλτάνα Βεντούλη, Κωνσταντίνος Κυτίδης, Γιώργος Βαλαής, Χαρίσιος Κουζιάκης, Βασίλειος Γκούμας και Μιλτιάδης Μαγγιρίδης

Τα αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Ζήσης Μάρας, Δημήτριος Παφύλης, Κωνσταντίνος Κουρού, Εμμανουήλ Κουτσοσίμος, Πάσχος Καλαμπούκας και Γεώργιος Φτάκας.

Από την εκλογική διαδικασία απείχε η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», διαμαρτυρόμενη όπως είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της, Νώντας Στολτίδης για τον αποκλεισμό των υπολοίπων παρατάξεων της μειοψηφίας από τον ορισμό υποψηφίων μελών, τόσο του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου όσο και των επιτροπών.

Εξελέγησαν επίσης και τα μέλη της νέας Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Τα τακτικά μέλη εκτός από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και δύο αντιδημάρχους που θα ορίσει ο ίδιος είναι οι: Ζήσης Μάρας, Σουλτάνα Βεντούλη, Κωνσταντίνος Δεσποτίδης, Κωνσταντίνος Κουρού, Γεώργιος Φτάκας και Μιλτιάδης Μαγγιρίδης

Τα αναπληρωματικά μέλη είναι οι Κωνσταντίνος Κυτίδης, Αναστάσιος Σιδηράς, Αριστοτέλης Πουτακίδης, Λευτέρης Ιωαννίδης, Πέτρος Αθανασιάδης, Πάσχος Καλαμπούκας Μιλτιάδης Μαγγιρίδης.

Από την εκλογική διαδικασία απείχε, εκτός από την παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Κώστας Κύργιας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιραστείτε την είδηση