Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στη Philoxenia 2017

straboy
από straboy
1 Min Read

Στη Philoxenia, μία “πολύ ωραία και μεγάλη έκθεση”,  “χτυπάει η καρδιά του τουρισμού”, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, κατά την επίσκεψή της στο περίπτερο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ,στην 32η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης
τουρισμού.

“Για  εμάς είναι πολύ σημαντικό να αποκαταστήσουμε όλη αυτή την αρνητική διαφήμιση που κατά καιρούς έχει γίνει. Και νομίζω ότι το έχουμε πετύχει”, τόνισε η υπουργός και εξέφρασε την ελπίδα “το 2016 να κλείσει με τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα”. Διαβεβαίωσε, δε, ότι “και το 2017 και το 2018 είμαστε έτοιμοι για να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ, ακόμη πιο σκληρά”.

- Advertisement -

Το πιο σημαντικό, υπογράμμισε η κ. Κουντουρά, “είναι να δείξουμε ότι η πατρίδα μας είναι μία όμορφη χώρα, που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες”.

Η υπουργός επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι “μέσα στις δέκα πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, σε κάποιες χώρες είμαστε στις πέντε πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, και  ευελπιστούμε να κλείσουμε το 2017 με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, όταν σε κάποιες χώρες  είμαστε ακόμα και προτεραιότητα”.

Η κ. Κουντουρά συνεχάρη, επίσης, το ΑΠΕ-ΜΠΕ για το έργο του ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της εικόνας της πατρίδας μας στο εξωτερικό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε την είδηση