Ιατρείο Πρώτων Βοηθειών για το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης από το Κοινωφελές Ίδρυμα Διονύσης Πασχάλης

1 Min Read

Στο πλαίσιο της βοήθειας προς το συνάνθρωπο ο κ. Διονύσης Πασχάλης, Πρόεδρος του Oμώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, ικανοποίησε το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και κατασκεύασε ιατρείο πρώτων βοηθειών εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, πλήρως εξοπλισμένο. Το ιατρείο κρίθηκε απαραίτητο για τη συνδρομή πρώτων βοηθειών προς τους εργαζόμενος και τους συμπολίτες μας που βρίσκονται εντός του Δικαστικού Μεγάρου, εφόσον υπάρξει ανάγκη, έχοντας κατά νου τα πρόσφατα παραδείγματα ανθρώπων των οποίων κινδύνευσε η ζωή τους εντός των δικαστηρίων και δεν υπήρχε ιατρείο, ιατρός και απινιδωτής για να βοηθηθούν.

- Advertisement -

Από τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούμε θερμά τον κ. Διονύση Πασχάλη για την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Σύλλογό μας και το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης.

Δηλώνω επίσης και ενημερώνω ότι λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που πλήττει τη χώρα μας, τα προγραμματισμένα εγκαίνια του ιατρείου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

 

Για το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

 

 

Χρήστος Δημητρόπουλος

Μοιραστείτε την είδηση