Ικανοποιημένος από το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου ο Λ. Ιωαννίδης – Προχωρούν 13ο Δημοτικό και νέα πτέρυγα Γηροκομείου

1 Min Read

Μια σειρά θεμάτων με βασικότερα την ένταξη στο ΕΣΠΑ της κατασκευής επτά αιθουσών του 13ου Δημοτικού Σχολείου, που φιλοξενεί πολύ μεγάλο σχολικό πληθυσμό και αποτελεί πάγιο αίτημα των μαθητών, γονιών και καθηγητών, αλλά και το θέμα της υλοποίησης της κατασκευής της νέας πτέρυγας στο Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης την περασμένη Τρίτη.
Σε ότι αφορά στο 13ο δημοτικό εγκρίθηκε η μελέτη του έργου, ενώ ο δήμαρχος Λ. Ιωαννίδης τόνισε ότι υπάρχει κοινή δέσμευση να ξεκινήσει εντός των επόμενων έξι μηνών.
Σε ότι αφορά στο Γηροκομείο, επίσης πάγιο αίτημα, ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε έχει ήδη υποβληθεί ο φάκελος του έργου στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ανάδοχος.
Ικανοποιημένος δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης και από την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, τονίζοντας πως υπάρχουν ποσοστά υλοποίησης 70%, ενώ αναφέρθηκε στις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για την υλοποίηση των έργων.

Μοιραστείτε την είδηση