Ηλίας Κάτανας: Ανοίξτε το Λιανεμπόριο της περιοχής μας όπως θα ανοίξετε τα Λύκεια. Με self tests

2 Min Read
Απίστευτο και όμως αληθινό.
Η εισήγηση να συνεχιστεί το κλείσιμο του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης δυστυχώς καταδικάζει σε οριστικό οικονομικό αφανισμό τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας. Μία απόφαση που αν δεν αλλάξει έως την τελευταία στιγμή, είναι ανεξήγητη, προκλητική , χωρίς καμία πειστική δικαιολογία αφού στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα με την ίδια και χειρότερη επιδημιολογική εικόνα, τα καταστήματα είτε θα ανοίξουν είτε θα είναι με click away.
Και πραγματικά αναρωτιέμαι. Για ποιο λόγο δε δίνουν το δικαίωμα στους καταστηματάρχες αλλά και στους πελάτες όταν θέλουν να μπούνε σε ένα κατάστημα, να κάνουν χρήση του ΑΜΚΑ τους , να προμηθεύονται το self test από τα φαρμακεία και αφού το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό, να μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα. Ότι ακριβώς δηλαδή θα ισχύει για τους μαθητές του λυκείου και τους καθηγητές από Δευτέρα, να ισχύσει και για το λιανεμπόριο. Κινδυνεύουν δηλαδή λιγότερο οι 25 μαθητές σε μία τάξη από τον έναν πελάτη που θα μπαίνει με self test σε ένα κατάστημα;
Κύριοι σοβαρευτείτε και επιτέλους πάρτε μία σωστή απόφαση γιατί ο κόσμος έχει τρελαθεί. Δεν αντέχει άλλο. Και πόσο μάλλον ο επιχειρηματικός κόσμος. Όπως ανοίγετε τα σχολεία στην περιοχή μας με self tests, με τον ίδιο τρόπο ανοίξτε και το λιανεμπόριο στην περιοχή μας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα στη διαχείριση μίας κρίσης μετά από έναν χρόνο πλέον.
Ηλίας Π. Κάτανας
Περιφερειακός Σύμβουλος
τ. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

 

Μοιραστείτε την είδηση