Ηλίας Κάτανας: Κύριε Κασαπίδη απαιτείστε, χτυπήστε το χέρι στο γραφείο σας και επιτέλους ζητήστε να εγκατασταθεί μόνιμα ένα κλιμάκιο ειδικών να μελετήσει τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή μας

1 Min Read

Ένας περιφερειάρχης που απλώς διαβάζει τον αριθμό των κρουσμάτων και κάνει διαπιστώσεις. Μία περιφερειακή αρχή που έχει αφήσει στο έλεος της πανδημίας μία ολόκληρη περιφερειακή ενότητα. Ένας επιχειρηματικός κόσμος που είναι κλειστός από τον Οκτώβριο με ολιγοήμερα διαλείμματα ανοίγματος και ένας κόσμος που πλέον δεν έχει υπομονή, απεναντίας έγινε ευάλωτος αφού ακούει εδώ και μέρες πως έρχεται χαλάρωση των μέτρων, ένας κόσμος που έχει κουραστεί και έχει μπερδευτεί δίχως να μπορεί να καταλάβει τι φταίει , ποιος φταίει, τι διαφορετικό γίνεται στην Κοζάνη από ότι στην Αθήνα ή σε άλλες πόλεις και τα νοσοκομεία μας να ασφυκτιούν από κρούσματα.

Κύριε Κασαπίδη σας το είχαμε προτείνει από τον Οκτώβριο. Πόσο ακόμη θα περιμένετε ή μάλλον τι ακριβώς περιμένετε επιτέλους. Κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή της περιοχής μας με το να ρίχνουμε τις ευθύνες πια ο ένας στον άλλον.

Απαιτείστε λοιπόν, χτυπήστε το χέρι στο γραφείο σας και επιτέλους ζητήστε να εγκατασταθεί μόνιμα ένα κλιμάκιο ειδικών να μελετήσει τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή μας.

Κάντε αυτό που πρέπει επιτέλους για την περιοχή μας γιατί η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί.

Ηλίας Π. Κάτανας Περιφερειακός Σύμβουλος τ. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Μοιραστείτε την είδηση