Ημερίδα: Συστήματα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών – Συνεργασία του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Μ. και την εταιρεία ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε.»

1 Min Read

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού T.E. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την εταιρεία ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε. , διοργανώνουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος στην Κοζάνη, ημερίδα με θέμα: «Συστήματα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών».

Εισηγήσεις

  • Στέργιος Μαρόπουλος, Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε., «Νέες Τεχνολογίες και Διαχείριση Καταστροφών»
  • Δρ Νικόλαος Μπογονικολός, Πρόεδρος της εταιρείας ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε., «Χρήση Δορυφορικών Υπηρεσιών στην Πρόληψη και Διαχείριση Καταστροφών»
  • Ευάγγελος Καρατζάς, Ειδικός Δορυφορικών Συστημάτων της εταιρείας ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε., «Συνδυασμός Δορυφορικών Εικόνων και Διαχείριση Προσωπικού και Στόλου Οχημάτων με Γεωεντοπισμό, ως ενιαία λύση»
  • Χριστίνα Καρβουνά, Υπεύθυνη GREENSSLM, «Προστασία περιβάλλοντος με χρήση δορυφορικών εφαρμογών- Εφαρμογή σε Φορείς Διαχείρισης Προστατευμένων Περιοχών»
  • Προβολή : Live Demo του ADC

Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ για το θέμα, θα δοθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Ιδρύματος στην Κοζάνη.

Μοιραστείτε την είδηση