Κ. Λιούφης: Τι αλλάζει στα μαθήματα οδήγησης μετά τον κορωνοϊό

1 Min Read

Ένα από τα πράγματα που άλλαξαν με τον κορωνοϊό είναι και τα μαθήματα οδήγησης. Μετά από μια περίοδο διακοπής, λόγω των περιοριστικών μέτρων, μαθητές και δάσκαλοι οδήγησης ξαναμπήκαν στα αυτοκίνητα.
Στις αλλαγές που έχουν γίνει εντάσσεται ο μικρότερος αριθμός εξεταζόμενων για τα σήματα, η απολύμανση του αυτοκινήτου μετά από κάθε μαθητή και πολλά άλλα.
“Συμμετέχουν πια οι μισοί στις εξετάσεις των σημάτων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια λιμνάζουσα κατάσταση, όμως το Τμήμα Συγκοινωνιών έχει προβλέψει να γίνονται καθημερινά οι εξετάσεις, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα και να εξυπηρετείται ο κόσμος” λέει ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Μακεδονίας Κώστας Λιούφης.
Από την άλλη, οι πρακτικές εξετάσεις γίνονται με έναν εξεταστή και όχι με δύο, όπως παλιότερα.
“Στα μαθήματα είμαστε πιο προσεκτικοί και κάνουμε απολύμανση ανά μαθητή, ενώ όλοι φοράμε μάσκες” τονίζει ο κ. Λιούφης, βάζοντας ως προτεραιότητα την υγεία όλων. Όπως προσθέτει “ήδη είχαμε σταματήσει τα μαθήματα εγκαίρως και ξεκινήσαμε με το σταγονόμετρο, λαμβάνοντας τα μέτρα μας και στα επαγγελματικά και στα ΙΧ”.

Σωκράτης Μουτίδης

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση