Και επίσημα παίκτης της Σλάβια Πράγας ο Μιχάλης Βοριαζίδης

2 Min Read

Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Μιχάλη Βοριαζίδη στη Σλάβια Πράγας. Ο νεαρός μεσοαμυντικός έχει μετακομίσει από το φθινόπωρο στην Πράγα, αλλά για γραφειοκρατικούς λόγους, τώρα επικυρώθηκε η μεταγραφή του. Έτσι από δω και στο εξής επιτρέπεται η συμμετοχή του και στους επισήμους αγώνες της Τσέχικης πρωταθλήτριας.

Ο Μιχάλης παίρνοντας πολλές συμμετοχές, αν και μολις 16χρονος, στην Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ και μάλιστα στην Football League, ξεχώρισε και η Σλάβια που δίνει τεράστιο βάρος στις υποδομές της προχώρησε στην απόκτηση του.

Με τη μεταγραφή του ήρθε η επιβεβαίωση ότι η Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ ουσιαστικά μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για νεαρά ταλέντα της περιοχής για να πάρουν…”διαβατήριο” για άλλα ψηλά σαλόνια. Με επαγγελματική εκπαίδευση, σωστή κοινωνική επιμόρφωση, με οικονομική υποστήριξη, με ευκαιρίες που δύσκολα βρίσκουν σε άλλα σωματεία αλλά κυρίως λόγω του τεράστιου δικτύου της σε παγκόσμιο επίπεδο των ανθρώπων της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ , η διεθνής μεταγραφή που αποτελεί όνειρο για τα νέα παιδιά είναι κάτι παραπάνω από εφικτή.

Το γεγονός ότι ήδη πάρα πολλοί νεαροί, από όλη την ευρύτερη περιφέρεια, ψάχνουν τρόπο να έρθουν στην ομάδα της Α.Ε.Π.  σημαίνει ότι το μήνυμα και η φιλοσοφία της ομάδας βρίσκουν ήδη πρόσφορο έδαφος στις οικογένειες των ταλαντούχων νέων μας.

Ο Μιχάλης Βοριαζίδης, που σύντομα θα δούμε με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, αποτελεί μόνο την αρχή.

Στη φωτογραφία: Ο Μιχάλης με τον 35 φορές διεθνή Τσέχο στράικερ, Michal Krmencik, συμπαίκτη του πια στη Σλάβια. Ο Μιχάλης φόρεσε και τη  φανέλα του ΠΑΟΚ σαν δανεικός.

Μοιραστείτε την είδηση