Και ξανά προς τα ύψη τραβά ο κορωνοϊός -Για κίνδυνο λήψης μέτρων έκανε λόγο ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας

1 Min Read

Δυσοίωνα είναι τα μηνύματα που έρχονται από το μέτωπο του κορωνοϊού, όπως φαίνεται και από τους αριθμούς. 114 ήταν χθες τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 20 στην Π.Ε. Φλώρινας, 8 στην Π.Ε. Γρεβενών, 23 στην Π.Ε. Καστοριάς, μεταξύ 4608 συνολικά στην χώρα.

Στο θέμα αναφέρθηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, τονίζοντας ότι «φαίνεται ότι όλο αυτό έχει τον κίνδυνο μέτρων που αφορούν στη λειτουργία της πόλης και διαφόρων τομέων δραστηριότητας. Καθήκον μας είναι να πάρουμε όλα εκείνα τα μέτρα για να περιορίσουμε την έξαρση».

Μάλιστα, ο κ. Μαλούτας έκανε ειδική αναφορά στη μετάλλαξη Δέλτα, η οποία όπως τόνισε «επιμένει και η κατάσταση σε όλη την περιφερειακή ενότητα και όλους τους δήμους είναι εξαιρετικά δύσκολη», ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και να εμβολιάζονται.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ΠΕ Κοζάνης κρατά μια από τις πρώτες θέσεις και δεν ξέρουμε αυτό τι επιφυλάσσει για το μέλλον. Απεύχομαι να ληφθούν περιοριστικά μέτρα» είπε ο κ. Μαλούτας.

Μοιραστείτε την είδηση