Καλοκαίρι με… κορωνοϊό αλλά και με εκδηλώσεις στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο- Ξεκινούν στις 12 Ιουλίου οι συναυλίες και οι προβολές στην αυλή του Συλλόγου

3 Min Read

Με καλοκαιρινές μουσικές νότες θα γεμίσει και φέτος η αυλή του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης αφού οι μουσικές βραδιές της Δευτέρας και οι προβολές του θερινού σινεμά τις Τετάρτες θα «πρωταγωνιστήσουν» και αυτό το καλοκαίρι. Το φετινό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα γίνει – όπως είναι φυσικό – με περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και η πληρότητα της αυλής μειώνεται στο 75%.

Το μεσημέρι της Δευτέρας οι διοργανωτές σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων το οποίο δεν θα περιλαμβάνει φέτος παιδικές εκδηλώσεις. Η έναρξη του προγράμματος των συναυλιών θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουλίου και η έναρξη των θερινών προβολών την Τετάρτη 7 Ιουλίου.

Οι μουσικές βραδιές της Δευτέρας

12 Ιουλίου: Τζαζ με Ανδρέα Μπουτσικάκη στο πιάνο

19 Ιουλίου: Λαϊκή βραδιά με Καίτη Τσιμπέρη

26 Ιουλίου: Ζαχαρίας Καρούνης με Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι

2 Αυγούστου: Μαρία Παπαγεωργίου

30 Αυγούστου: Λάκης Τζορντανέλλι, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

6 Σεπτεμβρίου: Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου

13 Σεπτεμβρίου: Μιχάλης Χανιώτης

20 Σεπτεμβρίου: Σωτήρης Κουτσονάνος

Οι κινηματογραφικές προβολές

  • Ο άνθρωπος που θα μπορούσε να γίνει βασιλιάς (1975)
  • Γκρηζ (1978)
  • Αντίο φίλε (1968)
  • Πως να δολοφονήσετε την γυναίκα σας (1965)
  • 20 χιλιάδες λεύγες κάτω από την θάλασσα (1954)
  • Για μια χούφτα δολάρια (1964)
  • Το γεράκι της Μάλτας (1941)
  • Χονδρός και λιγνός

Οι περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού

Οι διοργανωτές κάλεσαν όλους όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τις μουσικές βραδιές και τις θερινές προβολές, να τηρούν απαρέγκλιτα τους περιορισμούς που έχουν τεθεί. Σε όλα τα τραπέζια θα υπάρχουν αντισηπτικά υγρά με την είσοδο, έξοδο και κίνηση στον χώρο να γίνεται υποχρεωτικά με μάσκα. Οι πόρτες θα ανοίγουν στις 20:30 με στόχο μέχρι τις 21:30 που θα ξεκινούν οι συναυλίες να μην προκαλείται συνωστισμός. Προκρατήσεις εισιτηρίων δεν θα γίνονται δεδομένου ότι η πληρότητα του χώρου θα είναι στο 75%. Η απόσταση στην αναμονή θα είναι δυο μέτρα από τον προπορευόμενο και δεν θα υπάρχουν διαλείμματα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο μπαρ το οποίο θα είναι ανοιχτό καθ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων. Το κοινό παρακαλείται να μην μετακινεί καρέκλες και μαξιλάρια από όπου βρίσκονται δεδομένου ότι οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να υπάρχουν κενά καθίσματα για τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας. Τέλος, απαγορεύεται η είσοδος στο αρχοντικό Τιάλειου εκτός αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Μοιραστείτε την είδηση