Μέσα καλοκαιριού και τα ταξίδια ξεκίνησαν! Και για όσους μείναμε στην πόλη της Κοζάνης, σας έχω το καλύτερο! Ταξίδι στο χρόνο! Ξεναγός μας ο Αναστάσιος Σαββαΐδης, ιδιοκτήτης και εμπνευστής της ιδέας του ταξιδιού που μας μεταφέρει σε έναν άλλο τόπο και χρόνο.

-Τι μας περιμένει σ’αυτο το ταξίδι;
-Λοιπόν, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Το ταξίδι μας ξεκινά με την καθημερινή αγαπημένη συνήθεια του καφέ να γίνεται πραγματική απόλαυση από τις 9 το πρωί. Το μεσημέρι την τιμητική τους έχουν το τσίπουρο, το ούζο και το κρητικό ρακόμελο, που σε συνδυασμό με τους ολοκαίνουριους μεζέδες μας θα σας ενθουσιάσουν! Αργότερα το βράδυ σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τους ανανεωμένους μας καταλόγους, να ανακαλύψετε νέες γεύσεις και να διασκεδάσετε πίνοντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ, το ποτό, τη μπύρα ή το κρασί σας.

-Τι αλλαγές έχει επιφέρει η τρέχουσα κατάσταση;
-Σίγουρα όλοι μας προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες, χωρίς βέβαια να χάσουμε το γνώριμο χαρακτήρα και την ανάλαφρη ατμόσφαιρα του «ταξιδιού» μας. Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια όλων και των θαμώνων και του προσωπικού μας. Ακολουθούμε επομένως με επιμέλεια τις οδηγίες των ειδικών και προσπαθούμε να δώσουμε μια ανάσα χαλάρωσης στους κατοίκους της Κοζάνης και αν μη τι άλλο, να τους ταξιδέψουμε!

-Να ταξιδέψουμε! Εξού και η καθιερωμένη κλήρωση για το αυτοκίνητο;
-Πιστοί στις συνήθειές μας τόσα χρόνια, ξεκινήσαμε μια μεγάλη κλήρωση για ένα smart αυτοκίνητο. Και πόσο μάλλον φέτος! Νομίζω είναι μια ευκαιρία να δώσουμε μια νότα χαράς!

-Και ποια ακριβώς είναι η διαδικασία;
-Η διαδικασία είναι απλή. Με κάθε παραγγελία σας δίνουμε  και έναν λαχνό, και την ευκαιρία να κερδίσετε το μεγάλο μας δώρο στην κλήρωση του ερχόμενου Μαρτίου.