Καλοκαιρινή «Λευκή Νύχτα» με Stan στην Κοζάνη

2 Min Read

Ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα θα είναι την Παρασκευή τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, προσφέροντας κεράσματα στους πολίτες, ενώ στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, θα βρεθεί ο γνωστός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης Stan Αντιπαριώτης. Η «Λευκή Νύχτα» του καλοκαιριού έρχεται να τονώσει την εμπορική κίνηση και να κρατήσει τον κόσμο έξω μέχρι αργά.

ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Αθανάσιος Δραγατσίκας

«Είναι ένας πολύ γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλες τις ηλικίες και θεωρώ ότι ο κόσμος θα βγει και θα διασκεδάσει» είπε, μιλώντας στον «Χ», ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Σάκης Δραγατσίκας, ο οποίος χαρακτήρισε τη «Λευκή Νύχτα» ως ένα «καλοκαιρινό πάρτι για την αγορά».

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, αφουγκραζόμενος κυρίως την αγωνία των συναδέλφων, αλλά και την ανάγκη όλου του κόσμου να βγει στην αγορά και να κάνει τη βόλτα του, αποφάσισε να διοργανώσει την καλοκαιρινή λευκή νύχτα» υπογράμμισε ο ίδιος. Το φετινό σλόγκαν του συλλόγου είναι «ψωνίΖΟΥΜΕ – διασκεδάΖΟΥΜΕ – στηρίΖΟΥΜΕ», ενώ στα καταστήματα θα υπάρχουν εκπτώσεις και προσφορές.

Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης με την κίνηση αυτή, είναι να βγάλει και πάλι τον κόσμο έξω από το σπίτι του μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια εγκλεισμού, να κάνει μια βόλτα στην αγορά, να κάνει τα ψώνια του και να διασκεδάσει. «Αυτό που ξεκινήσαμε πριν από αρκετά χρόνια, έχει γίνει πλέον θεσμός και γίνεται με επιτυχία κάθε φορά» τόνισε ο κ. Δραγατσίκας, αναφερόμενος στη «Λευκή Νύχτα».

Τέλος, ανέφερε πως τα εμπορικά καταστήματα, θα προσφέρουν κεράσματα και κοκτέιλ σε όλους, δείχνοντας έτσι το πόσο φιλόξενη πόλη είναι η Κοζάνη και δήλωσε αισιόδοξος πως θα στεφθεί με επιτυχία η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, καθώς όλοι οι συνάδελφοι του θα δώσουν για ακόμη μια φορά, τον καλύτερο τους εαυτό.

Συνδιοργανωτές της δράσης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης, ο ΟΑΠΝ, το Επιμελητήριο της Κοζάνης, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η Διάσταση ΑΤΕΒΕ.

Θένια Βασιλειάδου xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση