Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο” Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Σιάτιστας «Μανούσεια»

2 Min Read

Ολοκληρώθηκε και φέτος η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, με συντονισμό από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος. Περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες συμμετείχαν σε όλη τη χώρα με πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.
Στη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας πραγματοποιήθηκαν 21 εκπαιδευτικές δράσεις στις οποίες συμμετείχαν 784 παιδιά και δανείστηκαν 911 βιβλία.
Την οργάνωση και το συντονισμό της φετινής Καλοκαιρινής εκστρατείας είχε ο Βιβλιοθηκονόμος Δημήτριος Λιάμας.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 το απόγευμα στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας. Στη γιορτή συμμετείχαν οι εθελοντές και παιδιά που πήραν μέρος στις δράσεις της Βιβλιοθήκης.
Όλες οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν χάρη στην προσφορά των εθελοντών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, γιατί συνέβαλλαν στην προβολή της βιβλιοθήκης μας και απασχόλησαν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους.

Οι εθελοντές που πήραν μέρος είναι:

Αγκά Ματίνα, Ανδρίτσου Ελισσάβετ , Αφεντούλη Αγγελική, Γκαντώνα Κατερίνα, Δεληγιάννη Μαρία, Ζαγκουντίνου Θεοδώρα, Ζαχομήτρου Μαρία, Ζιώγου Ματίνα, Καραμάνης Γεώργιος, Κουζιάκη Μαρία, Κώτσικας Λάζαρος, Μάνιου Περιστέρα, Μπαντή Αρετή, Μπατσή Χριστίνα, Παλούκα Γεωργία, Τζιλίνης Αναστάσιος, Τσανασίδης Χρήστος, Τσιαούση Γ. Αγνή.
Επίσης ευχαριστούμε το Μουσικό Γυμνάσιο Σιάτιστας για τη συμμετοχή του.
Τέλος, ευχαριστούμε τα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ραδιοφωνικούς σταθμούς) Σιάτιστας, Βοΐου και Κοζάνης για την πολύτιμη συμβολή τους στην προβολή των δράσεων και την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές μας.

Η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης

Μπουσταντζή Ανδρομάχη

Μοιραστείτε την είδηση