Καρυπίδης: ελάτε να τα ανατρέψουμε όλα την 21η Μαϊου

3 Min Read

Δυναμική και με παλμό η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, μίλησε το βράδυ του Σαββάτου, ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θόδωρος Καρυπίδης. Ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Καρυπίδη, ο οποίος συνεχίζει το προεκλογικό του πρόγραμμα με επισκέψεις και επαφές σε όλη την περιοχή.

- Advertisement -

Η ομιλία του κ. Καρυπίδη περιελάμβανε κριτική στην Κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε αρκετές αναφορές στο όνομα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, πολλά συστατικά προσωπικών αναφορών αλλά και άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Δριμεία κριτική άσκησε στην κυβερνητική πολιτική στην ενέργεια και στην απολιγνιτοποίηση, λέγοντας πως ο κ. Μητσοτάκης έκανε ένα «πείραμα» στη Δυτική Μακεδονία κλείνοντας τα λιγνιτικά εργοστάσια όχι λόγω ευαισθησιών του για το περιβάλλον αλλά «για τα συμφέροντα του φυσικού αερίου» όπως χαρακτηριστικά είπε. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εργάζεται για τους λίγους. Ο Αλέξης Τσίπρας εργάζεται για τους πολλούς και σας καλώ να στηρίξετε τον ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 21 Μαϊου είπε καταχειροκροτούμενος ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Έκανε αναφορά στο έργο του ως Περιφερειάρχης και σε μια σειρά ενεργειών για την περιοχή, όπως την στήριξη της υγείας, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στις παρεμβάσεις προς όφελος της περιοχής όπως για παράδειγμα στην θεσμοθέτηση του Μειωμένου Τιμολογίου Ηλεκτρικής Ενέργειας για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην ανεξαρτητοποίηση του Δήμου Βελβεντού

«Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η Κυβέρνηση των απευθείας αναθέσεων, των υποκλοπών, του ελλείμματος δημοκρατίας, της ακρίβειας των funds. Η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα είναι μια Κυβέρνηση των πολλών, των ανθρώπων, του δικαίου και θα αναπηδήσει η δημοκρατία» είπε ο κ. Καρυπίδης.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε συγνώμη από τα ΑμεΑ για τις πόλεις που ακόμη δεν είναι φιλικές και προσβάσιμες αλλά και από τους νέους, οι οποίοι «δεν καταλαβαίνουν αυτά που λέμε εμείς οι μεγάλοι. Γι΄ αυτό και πρέπει να τους ακούσουμε, να πάμε κοντά τους και να πάρουμε δύναμη από την δύναμή τους» ανέφερε ο κ. Καρυπίδης.

Η ομιλία του είχε παλμό και δυναμική και αμέσως μετά ο κ. Καρυπίδης χαιρέτησε έναν προς έναν τον κόσμο που βρέθηκε στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης.

 

Κατερίνα Κοζιάκη

 

Μοιραστείτε την είδηση