Καρυπίδης: τέλος στην απομόνωση της περιοχής- Περιοδεία του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ σε Βελβεντό και Σέρβια

2 Min Read

Την απομόνωση που βιώνουν με το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας των Σερβίων, μετέφεραν στον Θεόδωρο Καρυπίδη, κάτοικοι, φορείς και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής Σερβίων και Βελβεντού. Κατά την επίσκεψή του στην περιοχή είχε σειρά συναντήσεων και επαφών, με επίκεντρο τα προβλήματα που έχουν προκύψει από το κλείσιμο της γέφυρας.

Στη λαϊκή αγορά των Σερβίων συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές με την ακρίβεια να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. O κ. Καρυπίδης επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Σερβίων και εισέπραξε την αγωνία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για το πρόβλημα της υποστελέχωσης που υπάρχει.

- Advertisement -

Στο Βελβεντό συναντήθηκε με εκπροσώπους των συνεταιρισμών ΑΣΕΠΟΠ και ΔΗΜΗΤΡΑ, οι οποίοι ανησυχούν για την διάθεση της φετινής παραγωγής και το επιπλέον μεταφορικό κόστος που προκύπτει από το κλείσιμο της γέφυρας. Αμέσως μετά είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Βελβεντού Γιώργο Φραγκουλάκη.

«Ο χώρος του υδροηλεκτρικού σταθμού του ΤΟΕΒ είναι γνώριμος αφού τον εγκαινιάσαμε το Νοέμβριο του 2018. Πρόκειται για τον πρώτο πανελλαδικά αυτοδιαχειριζόμενο Υδροηλεκτρικός Σταθμός ΤΟΕΒ και αποτέλεσε προτεραιότητα μου ως Περιφερειάρχης. Το έργο που συνέβαλε στην βελτίωση του εισοδήματος των αγροτών το υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή με τους πόρους που απαιτούνταν προκειμένου να λειτουργήσει. Μαζί με τον αγώνα μας για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα στηρίξαμε με όλους τους τρόπους τον ιδιαίτερα καρποφόρο Δήμο του Νομού. Και τώρα οι δεσμεύσεις μου θα γίνουν πράξη από τα έδρανα του Κοινοβουλίου με την στήριξή σας και με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα» είπε ο κ. Καρυπίδης

Μοιραστείτε την είδηση