Κατά πλειοψηφία η παραχώρηση Δημοτικών εκτάσεων Μαυροδεντρίου για φωτοβολταϊκά

1 Min Read

Κατά πλειοψηφία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, δια περιφοράς, με 26 ψήφους υπέρ και 10 κατά, την παραχώρηση χορτολιβαδικών εκτάσεων σε ιδιωτικές εταιρίες για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο Μαυροδέντρι στα Κοίλα και στα Σιδερά.

Δύο δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης διαφοροποιήθηκαν σε ό,τι αφορά στην απόφαση για το Μαυροδέντρι -η Ελπίδα Κοϊμτζίδου ψήφισε «όχι», και λευκό ο Αναστάσιος Σιδηράς, με θετική την ψήφο τους για τις εκτάσεις Κοίλων και Σιδερών όπου οι αποφάσεις των προέδρων ήταν θετικές.

Υπέρ της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, με θετική ψήφο οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ιωαννίδης και Κώστας Κουρού από την παράταξη του Λευτέρη Ιωαννίδη. «Ναι» ψήφισαν οι παρατάξεις Βαγγέλη Σημανδράκου και Κυριάκου Μιχαηλίδη, ενώ δε συμμετείχαν στη διαδικασία οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως και ο Κωνσταντίνος Κύργιας. Αναμένεται η απόφαση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Νούλας Τουμπουλίδου, για τις ψήφους της παράταξης του Φώτη Κεχαγιά, καθώς παρήλθε ο χρόνος της αποστολής e-mail, όπως έγινε γνωστό.

ΕΡΤ Κοζάνης-Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Μοιραστείτε την είδηση