Κατάμεστη η Αίθουσα Τέχνης για το αφιέρωμα στον Μανώλη Κουτσουνάνο

1 Min Read

Αφιέρωμα για το έργο του σπουδαίου μουσικού

Κατάμεστη ήταν η Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου και πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει τη σπάνια μουσική παραγωγή για τα δεδομένα της Κοζάνης όπου δεκαεννέα μουσικοί βρέθηκαν στη σκηνή και ταξίδεψαν το μουσικόφιλο κοινό της πόλης με ήχους Τζαζ, κλασσικής και παραδοσιακής μουσικής.

- Advertisement -

Όπως είχε αναφέρει ο κ. Κουτσουνάνος, μιλώντας στο «Χ», η συναυλία και ο δίσκος του «Θύμησες» που κυκλοφόρησε το 2022 είναι αφιερωμένα στους ανθρώπους που έχουν «σφραγίσει» τα παιδικά του χρόνια, την οικογένεια που μεγάλωσε και αγάπησε.

Ακούστηκαν επτά ιδιαίτερες μουσικές συνθέσεις ενώ ανάμεσα από κάθε έργο, ο ηθοποιός Γιώργος Κοντορίκος διάβαζε κομμάτια από το κείμενο που έγραψε ο κ. Μιχάλης Πιτένης για τη ζωή του Μανώλη Κουτσουνάνου. 

Όσοι παρευρέθηκαν στη συναυλία έκαναν ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τις μελωδίες που έδωσαν ένα «άρωμα» παλιάς εποχής, όπου τα χάλκινα της Κοζάνης «παντρεύτηκαν» με τη τζαζ μουσική και την αισθητική των εγχόρδων της κλασικής μουσικής και ο κόσμος στο τέλος τους επιβράβευσε χαρίζοντας τους πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση