Καταψηφίστηκε για 4η φορά ο Προϋπολογισμός έτους 2017 του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού

2 Min Read

Με ψήφους 9 “υπέρ” και 16 “κατά” καταψηφίστηκε για 4η φορά ο Προϋπολογισμός, το Τεχνικό Πρόγραμμα και το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης έτους 2017 του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, στην 4η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2017.

«Υπέρ» του Προϋπολογισμού ψήφισαν οι επτά (7) της «πλειοψηφίας», Δισερής, Ζάκης, Ζυγούρης, Κυριακίδης, Μαλιούρα, Παπαδόπουλος Σταύρος, Παπαστέργιος και οι δύο από τους «ανεξάρτητους*», Τέτος και Χαραλαμπίδης (7+2=9). «Κατά» ψήφισαν οι  εννιά (9) σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Κωνσταντόπουλος, Αλεξόπουλος, Γκουτζιομήτρος, Ιωαννίδου, Μπάκανος, Μπρουσιόβας, Παναγιωτούλας (μείζονος), Λιάκος και Γεωργακόπουλος (ελάσσονος) και οι επτά (6) από τους «ανεξάρτητους», οι Ζορμπάς, Κοσμάς, Κουκάλης, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος Μιχ.  και Λαζαριώτης (9+7=16). Απουσίαζε από τη συνεδρίαση, ο Κουλιός της «ελάσσονος» αντιπολίτευσης.

- Advertisement -

Ο βασικός λόγος της μη ψήφισης από την αντιπολίτευση και τους «ανεξάρτητους» ήταν, ότι δεν έγινε καμιά τροποποίηση του προϋπολογισμού που είχε παρουσιαστεί από την πρώτη ειδική συνεδρίαση, κάτι που είχε ζητηθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις, ώστε να επανακαθορίσουν τη στάση τους (πλην Γεωργακόπουλου, που δήλωσε αρνητικός σε κάθε περίπτωση).

Κατά τη συζήτηση δόθηκε ο λόγος και σε πολίτες (Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος, Βέκιος), οι οποίοι απαίτησαν από τους συμβούλους, πρωτίστως από του «ανεξάρτητους» της πλειοψηφίας, «να τα βρουν» (ακόμη και σήμερα) και να υπερψηφιστεί ο προϋπολογισμός.

 

Γ.Μ./mikrovalto.gr

Μοιραστείτε την είδηση