Καθ’ όλα έτοιμο το σύστημα της Τηλεθέρμανσης- Το 90% της πόλης έχει καλυφθεί σύμφωνα με τον πρόεδρο Κ. Κυτίδη

2 Min Read

Του Σωκράτη Μουτίδη
[email protected]

Ξεκίνησε η παροχή θερμικής ενέργειας από την Τηλεθέρμανση Κοζάνης στα 28.200 εξυπηρετούμενα νοικοκυριά με το σύστημα να είναι καθ’ όλα έτοιμο στις 11 του Οκτώβρη.
Η δοκιμαστική λειτουργία της 27ης περιόδου της Τηλεθέρμανσης δεν παρουσιάζει προβλήματα ως τώρα και ήδη το 80% της πόλης έχει καλυφθεί.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κώστα Κυτίδη «μένουν μόνο κάποιες περιοχές της πόλης, στις οποίες έγιναν εργασίες επιδιόρθωσης και θα είμαστε έτοιμοι τις επόμενες μέρες».
Το επίπεδο παροχής είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό και όλες οι εργασίες συντήρησης έγιναν κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου με την τιμή μονάδας να μένει και φέτος σταθερή για 12η χρονιά.
«Πάντα θέλουμε να είμαστε πιο μπροστά και έτοιμοι πριν τις ημερομηνίες που έχουμε υποχρέωση, καθώς δεν ξέρουμε και ποιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες. Η επιχείρηση θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Επιδιορθώσαμε αρκετά σημεία, ώστε να φτάνει η τηλεθέρμανση σε ικανοποιητικό βαθμό και πιστεύουμε ότι φέτος δεν θα έχουμε τα ζητήματα του περυσινού χειμώνα όταν έφτασε στο ζενίθ η ζήτηση σε συγκεκριμένες περιοχές» λέει ο κ. Κυτίδης.
Με αφορμή την έναρξη της περιόδου η ΔΕΥΑΚ καλεί όσους έχουν οφειλές να επωφεληθούν της ρύθμισης με απαλοιφή των προσαυξήσεων και με δόσεις ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση