ΚΙΝΑΛ Ν.Ε. Κοζάνης: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην πράξη.

2 Min Read

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής διέθεσε είδη πρώτης ανάγκης στη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης. Την παραλαβή επιμελήθηκε ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κος Γρηγόρης Τζουμερκιώτης.

Με την αμέριστη υποστήριξη μελών και φίλων του Κινήματος που στήριξαν ολόψυχα την πρωτοβουλία συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης αλλά και την υλική ενίσχυση απόρων δικαιούχων.

- Advertisement -

«Αυτή η μικρή συνδρομή από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής είναι  μια απόδειξη του ρόλου που έχουν τα κόμματα», σημείωσε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. «Όχι μονάχα ως οργανώσεις άρθρωσης πολιτικού λόγου, σχεδιασμού και υλοποίησης υψηλής πολιτικής, αλλά και καθημερινής παρουσίας δίπλα στους πολίτες, που για χρόνια είχε ατονήσει», κατέληξε. «Το συσσίτιο απόρων δημοτών που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση αποτελεί ουσιαστικό στήριγμα γι΄αυτούς», υποστήριξε η αναπληρώτρια Γραμματέας της Ν.Ε. Έφη Κυρατσού και συμπλήρωσε ότι «Η κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα πρέπει να εργαστούν σκληρότερα για να περιοριστεί η ανάγκη τέτοιων δράσεων. Οι πολίτες δικαιούνται αξιοπρεπείς δουλείες και μισθούς που τους επιτρέπουν να ζήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους

Από την πλευρά ο κος Τζουμερκιώτης  αφού ευχαρίστησε την Ν.Ε. για την προσφορά της δήλωσε «Η Κοινωφελής Επιχείρηση έχει επιλέξει να προβάλει αυτές τις πρωτοβουλίες παρά την, συχνά, αντίθετη γνώμη των δωρητών. Υποστηρίζουμε θερμά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε τόσο την εταιρική κοινωνική ευθύνη που έμπρακτα δείχνουν οι τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και ιδιωτικές δωρεές όπως αυτή του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης. Ελπίζουμε να βρεθούν μιμητές από όλο το εύρος όχι μόνο του πολιτικού φάσματος αλλά και της ίδια της κοινωνίας των πολιτών. Ευχαριστούμε και πάλι για την προσφορά σας.»

Ν.Ε. Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση