Κοινωνικές δράσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης στη μνήμη του Κωνσταντίνου Τσιάντα

2 Min Read

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης τιμώντας την μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Κωνσταντίνου Τσιάντα και υλοποιώντας την επιθυμία της οικογένειας του  για την διάθεση του χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε αντί στεφάνων κατά την τελετή της εκδημίας του,  προσέφερε την Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016, μέσα από σειρά επισκέψεων που πραγματοποίησε, χρηματικά ποσά με την μορφή δωροεπιταγών  και δωρεάν υλικό για τους παρακάτω κοινωνικούς σκοπούς :

  1. Στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης προσέφερε πέντε  (5)  αμαξίδια μεταφοράς ασθενών, εκατό (100) σετ από σεντόνια και μαξιλαροθήκες και τρία (3) πιεσόμετρα υδραργύρου συνολικής αξίας χιλίων οκτακοσίων (1800) ευρώ.
  2. Στο «Δήμο Κοζάνης» προσέφερε δωροεπιταγή αξίας διακοσίων ευρώ (200) για την κάλυψη μέρους των αναγκών του σε θέματα σίτισης μέσα από τις δομές που έχει αναπτύξει.
  3. Στο «Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης»

προσέφερε δωροεπιταγή αξίας διακοσίων ευρώ (200) για την αγορά εκπαιδευτικού υλικού για τα μέλη του.

  1. Στο «Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης» προσέφερε ένα (1) αναπηρικό αμαξίδιο για την εξυπηρέτηση των τροφίμων του.

Επίσης η οικογένεια του εκλιπόντος διέθεσε χρηματικά ποσά στον εθελοντικό οργανισμό «Ηλιαχτίδα», στην «Κιβωτό », στο Ορφανοτροφείο «Μέλισσα» Θεσσαλονίκης και σε άπορες οικογένειες και ευχαριστεί θερμά κι από κοινού με τον «Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης»  συγγενείς, φίλους και Συλλόγους για την συμπαράστασή τους στο πένθος τους και για την προσφορά χρημάτων αντί στεφάνων.

Αναλυτική κατάσταση με τα  ονόματα των δωρητών τηρείται στο αρχείο του Συλλόγου. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Ρέντζιος

 

Μοιραστείτε την είδηση