Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς ο Μίλτος Τεντόγλου

2 Min Read

Δεύτερη διαδοχική χρονιά αναδεικνύεται από τον ΠΣΑΤ

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχτηκε κορυφαίος αθλητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), στη «Γιορτή των Κορυφαίων», του Συνδέσμου των αθλητικών δημοσιογράφων, που φέτος διοργανώθηκε για 70η φορά.

- Advertisement -

Ο 25χρονος «Δυτικομακεδόνας» Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος φέτος έκανε και το «Grand Slam» του καθώς έχει κατακτήσει χρυσά μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις, αναδείχθηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά ως κορυφαίος αθλητής από τον ΠΣΑΤ.

Το βραβείο του Μίλτου παρέλαβε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι καθώς ο ίδιος προετοιμάζεται για το Παρίσι και σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Μίλτος ανέφερε χαρακτηριστικά «θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ για αυτό το βραβείο, είναι η δεύτερη φορά που το κερδίζω και είναι μεγάλη μου τιμή. Θα ήθελα επίσης να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήταν υποψήφιοι αλλά και σε αυτούς που δεν ήταν και δεν φαίνονται τόσο πολύ, αλλά προσπαθούν».

Ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών, όπως τον προσφώνησαν κατά την παραλαβή του βραβείου του Μίλτου, Γιώργος Πομάσκι, ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του «είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα να μιλάω για τον Μίλτο, γιατί εξελίχθηκε, με προσπέρασε και πρέπει εγώ κάτι να βρίσκω. Την τελευταία περίοδο εγώ του δίνω μόνο τον στόχο και ο Μίλτος κάνει τη δική του διαδρομή και φτάνει στο επίπεδο που έχει βάλει και αυτός σαν στόχο και έχει κάνει τη δουλειά μου πολύ εύκολη τα τελευταία χρόνια».

Τέλος, ο κ. Πομάσκι αναφέρθηκε στα ακραία φαινόμενα βίας που εμφανίζονται τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας πως οι άνθρωποι του αθλητισμού είναι ανοιχτοί και όποτε χρειαστούν τα παιδιά που έχουν προβληματισμούς να πάνε ελεύθερα σε αυτούς, για να μιλήσουν και να τους βοηθήσουν όσο και όπως μπορούν.

Μοιραστείτε την είδηση