Κώστας Κυριακίδης: Δεν έπρεπε η έκθεση των Κοίλων να σταματήσει- Το Εκθεσιακό έχει πάρει το δρόμο του

2 Min Read

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Χρόνο” ο Κώστας Κυριακίδης, ρωτήθηκε,  με την ιδιότητα του πρώην πρόεδρο του ΕΒΕ Κοζάνης και για την έκθεση των Κοίλων και κατά πόσο λείπει από την περιοχή μια ουσιαστική δράση προώθησης τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.

«Η έκθεση γινόταν 35 συνεχόμενα χρόνια. Μια έκθεση την οποία την πίστευα με όσα προβλήματα κι αν είχε. Άλλωστε όλες οι επιχειρήσεις έχουν, το θέμα είναι πως θέλει διοίκηση, θέλει πυγμή. Δεν έπρεπε για μένα η έκθεση αυτή να σταματήσει. Ήταν επιλογή της διοίκησης του ΕΒΕ. Έπρεπε να συνεχίσει να γίνεται, να δίνει τη δυνατότητα στις τοπικές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους. Κάποιες επιχειρήσεις της περιοχής μας δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην έκθεση των Κοίλων και πλέον ταξιδεύουν και συμμετέχουν σε εκθέσεις του εξωτερικού πάρα πολύ μεγάλες. Δεν παύει να δημιουργούνται νέες επιχειρήσεις που θα ήθελαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην έκθεση των Κοίλων» λέει.

Όσον αφορά το Εκθεσιακό Κέντρο ο κ. Κυριακίδης σημείωσε πως «το Εκθεσιακό έχει πάρει το δρόμο του. Γίνονται κάποιες ενέργειες από την Περιφέρεια, η οποία θέλει να λάβει την πρωτοβουλία για να την οργανώσει καλύτερα. Ο Δήμος Κοζάνης εξέφρασε την θέλησή του να συμμετέχει στην διοίκηση του εκθεσιακού κέντρου. Είναι μια έκθεση που λείπει από την περιοχή μας. Καλό είναι αφού ξεπεράσουμε τα οποία προβλήματα είχε και έχει το Εκθεσιακό κέντρο, να καθίσουμε όλοι οι φορείς και να δημιουργήσαμε μια έκθεση που θα προβάλει πραγματικά τα τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις μας και θα προσελκύει και ξένες» καταλήγει ο κ. Κυριακίδης.

Αργυρώ Ξανθοπούλου

Μοιραστείτε την είδηση