Κούλογλου: «Τύποι στη ΝΔ, σαν τον αντιπρόεδρό της, ακούν για χούντα και τους τρέχουν τα σάλια»

2 Min Read

«Μπορεί στις 26 Μάιου να ψηφίζουμε για Ευρωβουλή δυστυχώς όμως δεν συζητάμε για Ευρώπη αλλά για διάφορα ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με αυτήν» δήλωσε στο www.kozani.tv ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος άσκησε κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως αποπροσανατολίζει την κοινωνία. Ο ίδιος άσκησε δριμεία κριτική στην αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας πως δεν ασχολείται με τα προβλήματα που πρέπει και προσπαθεί να μετατρέψει κάθε διαδικασία σε εθνικές εκλογές.

«Συζητούμε για την Πολακειάδα, για θέματα του παρελθόντος και βράζουμε στο ζουμί μας ενώ θα έπρεπε να συζητάμε για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης. Υπάρχουν ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση γιατί θέλει να μετατρέψει τις Ευρωεκλογές σε κάποιου είδους δημοψήφισμα εναντίον της Κυβέρνησης» δήλωσε ο κ. Κούλογλου.

- Advertisement -

Η άνοδος της ακροδεξιάς που απειλεί την Ευρώπη και θέλει να φέρει κλειστά σύνορα και φόβο, ζητήματα καθημερινότητας μιας και το 70% των ζητημάτων αυτών αποφασίζονται στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι μερικά από τα ζητήματα που θα έπρεπε να απασχολούν τους πολίτες και τη ΝΔ σήμερα, εκτίμησε ο κ. Κούλογλου κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως δεν συμπεριφέρεται σαν φιλοευρωπαϊκό κόμμα και «έχει απαχθεί από την ακροδεξιά».

«Η ακροδεξιά έχει απαγάγει ένα άλλοτε κεντροδεξιό κόμμα τη Νέα Δημοκρατία. Τις προάλλες έγινε απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Βενεζουέλα και δυο επιφανή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο αντιπρόεδρος της, έτρεξαν να επικροτήσουν το πραξικόπημα. Οι τύποι αυτοί ακούνε χούντα και τους τρέχουν τα σάλια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου.

Τέλος ο κ. Κούλογλου εκτίμησε πως ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία και υποστηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα καταφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος της Κομισιόν αφού «όλοι ξέρουν πως στην πραγματικότητα είναι ακροδεξιός και δεν τυγχάνει της εκτίμησης των Ευρωβουλευτών στο Ευρωκοινοβούλιο» είπε χαρακτηριστικά.

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση