Κουβεντούλες 31/8

2 Min Read

Έντονο προεκλογικό χρώμα έχουν οι “μπλε” εξορμήσεις πρωτοκλασσάτων στελεχών στην Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ. Στην Κοζάνη την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου. Οι τρεις τους θα είναι κεντρικοί ομιλητές σε εκδήλωση στο “Κοβεντάρειο” στις 19:30 με θέμα “Επενδύσεις-Δυτική Μακεδονία: Περιφερειακή Ανάπτυξη, Νέα Οικονομία”. Συντονίστρια στην εκδήλωση θα είναι η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Υπεύθυνη για τα Περιφερειακά Μέσα Έλενα Σώκου.
——————-

- Advertisement -


Νωρίτερα οι παραπάνω θα… εγκαινιάσουν την ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης. Ναι καλά διαβάσατε…. Ήδη στον κόμβο των Κοίλων προς Πτολεμαΐδα, σκαπτικά μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς για να διαμορφώσουν έναν χώρο στην είσοδο της… διαλυμένης ΒΙΠΕ (αναλυτικό ρεπορτάζ του “Χ” στις σελίδες 6 και 7).
——————-
Δεδομένου οτι η ΒΙΠΕ Κοζάνης δεν έχει τίποτα να δείξει – ακόμη – θα πρόκειται καθαρά για μια φιέστα, αφού για να εγκατασταθεί επιχείρηση στην περιοχή θα πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα έργα. Σαν την υποθαλάσσια σύνδεση της Θεσσαλονίκης ή την λεγόμενη “τρύπα Κούβελα” στην ίδια πόλη.
—————–


Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη μέχρι σήμερα λειτουργία του νέου συστήματος συλλογής
των τηγανελαίων μέσω του πιλοτικού συστήματος συλλογής στο ειδικό πράσινο ΑΤΜ καθώς και για την επέκταση αυτού και σε άλλες γειτονιές της πόλης, είχαν οι πολιτες της Κοζάνης το πρωί της Τρίτης. Στην κεντρική πλατεία στήθηκε ένας χώρος που μπορούσαν να πάρουν τα ειδικά πράσινα δοχεία όσοι επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να δοθούν και οι απαραίτητες οδηγίες για την χρήση των μηχανημάτων. Η ενημέρωση είναι απαραίτητη γιατί παρατηρείται εναπόθεση κάθε είδους δοχείων με λάδια δίπλα στα μηχανήματα.

Ο Χρονογράφος

Μοιραστείτε την είδηση