«Κοζάνη, η επόμενη μέρα»: Ανοιχτή συζήτηση για προβλήματα, προκλήσεις και ευκαιρίες

1 Min Read

Με θέμα «Κοζάνη, η επόμενη μέρα, προβλήματα, προκλήσεις και ευκαιρίες», διοργανώνεται σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου 2026, στις 7:30 μ.μ., ανοιχτή συζήτηση στο Αίθριο της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Τη συζήτηση συντονίζει ο δικηγόρος Σπύρος Μπαλατσούκας. Συμμετέχουν η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην Επίτροπος ΕΕ, Υπουργός και Βουλευτής, Πρόεδρος του Δικτύου για τον Μετασχηματισμό στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ο Λάζαρος Μαλούτας, πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης, η Μαλαματή Λούτα, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Ανάπτυξης και Καθηγήτρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και ο Νίκος Ντάβος, Συνιδρυτής και Διαχειριστής του ClúBE, Cluster Βιοοικονομίας & Circular Economy Δυτικής Μακεδονίας.

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Δίκτυο για τον Μετασχηματισμό στην Ελλάδα και την Ευρώπη και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή της Ένωσης Αποφοίτων ΠΔΜ (Ενότητα) και του ClúBE.

Μοιραστείτε την είδηση