Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλης της Κοζάνης ενόψει των εκδηλώσεων της Αποκριάς

6 Min Read

Δείτε αναλυτικά τι ισχύει για κάθε φανό

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς του Δήμου Κοζάνης και για την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας οχημάτων θα λάβουν χώρα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το άναμμα των φανών, οι οποίες θα τηρούνται για τη μέρα που ανάβει ο φανός καθώς και για την Κυριακή της Αποκριάς. 

ΦΑΝΟΣ ΠΗΓΑΔΙ Τ΄ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ 

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, από το ύψος της οδού Δαβάκη έως την οδό Λ.Α. Παπανδρέου από τις 15.30 έως τις 17.30 (παιδικός φανός) και από τις 19.30 έως τις 24.00 την Τσικνοπέμπτη.

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην οδό Δαβάκη στο δεξί μέρος του οδοστρώματος από το ύψος της οδού 3ης Σεπτεμβρίου έως την οδό Ψαρών κατά τις ώρες 15.00 έως 24.00 και η στάση των Αστικών – Υπεραστικών Λεωφορείων θα μεταφερθεί στην οδό Δαβάκη μετά τη συμβολή με την οδό Δοξάτου. 

ΦΑΝΟΣ ΓΙΤΙΑ 

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κ.Παλαμά από το ύψος της οδού Γ.Τιόλη έως και το ύψος της Κ.Γκέρτσου. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πλαταιών από το ύψος της οδού Κ.Γκέρτσου έως τη διασταύρωση των οδών Γ.Τιόλη και Κ. Παλαμά την Παρασκευή μετά την Τσικνοπέμπτη από τις 19.30 έως τις 24.00. 

ΦΑΝΟΣ ΜΠΟΥΝΤΑΝΘΚΑ 

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Χειμάρας από το ύψος της οδού Μ.Φωτίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ι.Τράντα και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Ζαλόγγου, από τη συμβολή της με 4 την οδό Χ.Μεγδάνη έως τη συμβολή της με την οδό Χειμάρας, το Σάββατο μετά την Τσικνοπέμπτη, από τις 16.00 έως τις 24.00.

ΦΑΝΟΣ ΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Κύπρου από το ύψος της οδού Μπιζανίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Στρατηλατών και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Ανδρονίκου, από τη συμβολή της με την οδό Νιούλη έως τη συμβολή της με την οδό Κύπρου, την Δευτέρα μετά την Τσικνοπέμπτη, από τις 16.00 έως τις 24.00. 

ΦΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Αριστοτέλους και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από τη συμβολή της με την οδό 11ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Καμβουνίων την Τετάρτη μετά την Τσικνοπέμπτη, από τις 16.00 έως τις 24.00.

ΦΑΝΟΣ ΣΚΡΚΑ 

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Κορυτσάς από το ύψος της οδού Ζ.Γιαχνίκα έως τη διασταύρωση της με την οδό Ηπείρου την Πέμπτη (μία εβδομάδα μετά την Τσικνοπέμπτη), από τις 16.00 έως τις 24.00. Η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Γράμμου και οδό Καραλιβάνου θα έχουν υποχρεωτική πορεία στην οδό Ηπείρου προς οδό Φόρη και τα οχήματα με κάθοδο από την οδό Αηλιόστρατας θα έχουν υποχρεωτική πορεία στην οδό Ηπείρου προς οδό Φόρη. 

ΦΑΝΟΣ ΛΑΚΟΣ Τ΄ΜΑΓΓΑΝ 

Διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων το Σάββατο πριν τη Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς από τις 18.00 έως τις 24.00, στην οδό Φον Κοζάνη από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου έως τη συμβολή της με τις οδούς Χαλκιδικής-Καστοριάς-Βουλγαροκτόνου, στην οδό Χαλκιδικής από τη συμβολή της με την οδό Αργυροκάστρου έως τη συμβολή της με την οδό Καστοριάς, στην οδό Καστοριάς από τη συμβολή της με τις οδούς Χαλκιδικής-Φον Κοζάνης έως τη συμβολή της με την οδό Χατζηκωνσταντίνου και στην οδό Μυστρά από τη συμβολή της με την οδό Αργυροκάστρου έως τη συμβολή της με την οδό Χαλκιδικής. Και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Καστοριάς από τη συμβολή της με την οδό Αργυροκάστρου-Βουλγαροκτόνου, έως τη συμβολή της με την οδό Χατζηκωνσταντίνου και στην οδό Ομήρου από τη διαστάυρωση της με την οδό Φον Κοζάνης, έως τη διασταύρωση της με την οδό Δημοκρατίας και τέλος, αλλαγή κατεύθυνσης στην οδό Ομήρου και τη μονοδρόμησή της με κατεύθυνση από την οδό Φον Κοζάνη προς την οδό Δημοκρατίας.

ΦΑΝΟΣ ΚΑΣΜΙΡΤΖΗΔΕΣ 

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και απαγόρευση στάθμευσης την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς από τις 18.00 έως τις 24.00, στην οδό Χαλκιδικής από τη συμβολή της με την οδό Σωτηρίου Ιερέως και Περδίκα έως τη συμβολή της με την οδό Αργυροκάστρου (μετά είναι ο φανός Λάκος τ’ Μάγγαν), στην οδό Κωτουνίου από τη συμβολή της με την οδό Σωτηρίου Ιερέως έως τη συμβολή της με την οδό Χαλκιδικής, στην οδό Βυζαντίου από τη συμβολή της με την οδό Νανοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Χαλκιδικής και στην οδό Μυστρά από τη συμβολή της με την οδό Αργυροκάστρου έως τη συμβολή της με την οδό Χαλκιδικής.

Μοιραστείτε την είδηση