Λ. Μαλούτας: «Μπορούμε να κάνουμε τη δυσκολία και την πρόκληση μια μεγάλη ευκαιρία για το μέλλον»

1 Min Read

Στις προκλήσεις και τις αλλαγές που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δήμος Κοζάνης τα επόμενα χρόνια αναφέρθηκε ο Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο των επισκεψεων του στις Κοινότητες Καλαμιάς, Λυγερής, Ν. Νικόπολης, Εξοχής και Ν. Καρδιάς. 

Ο επικεφαλής της «Ενότητας», συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης, συνομίλησε με κατοίκους και έκανε αναφορά στη δύσκολη συγκυρία της απολιγνιτοποίησης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει ένας Δήμος, μια ολόκληρη περιοχή και η τοπική κοινωνία, ακόμα και όταν συντελούνται γύρω τους ραγδαίες μεταβολές. Η εξέλιξη δημιουργεί προκλήσεις, και απαιτεί σχεδιασμό, αμεσότητα και ευελιξία. Μπορούμε όμως να κάνουμε τη δυσκολία και την πρόκληση μια μεγάλη ευκαιρία για το μέλλον. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τη βούληση. Έχουμε την ικανότητα, την τεχνογνωσία και την εμπειρία».

- Advertisement -

Ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε τμηματικά στο φιλόδοξο αλλά ρεαλιστικό πρόγραμμα της Ενότητας, υπογραμμίζοντας πως «Δεν υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς». 

Μοιραστείτε την είδηση