Λ. Μαλούτας: «Εξασφαλίσαμε για το Δήμο Κοζάνης πόρους που αγγίζουν τα 200 εκ. ευρώ από ανταγωνιστικά προγράμματα»

1 Min Read

Σε έργα και παρεμβάσεις για τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου Κοζάνης, αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε ο  Λάζαρος Μαλούτας, μιλώντας με κατοίκους στις Κοινότητες Σπάρτου, Κοντοβουνίου, Σταυρωτής, Πύργου, Ανατολής, Αμυγδαλιάς και Πετρανών, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.  

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να παρουσιάσει μέρος του προγράμματός του, υπογραμμίζοντας πως «Εξασφαλίσαμε για το Δήμο Κοζάνης πόρους που αγγίζουν τα 200 εκ. ευρώ από ανταγωνιστικά προγράμματα (έργο ΣΔΙΤ, ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, κ.α.), τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη αυτοδιοικητική περίοδο».  

- Advertisement -

Παράλληλα ο κ. Μαλούτας τόνισε ότι «Όλα όσα πετύχαμε, όλα όσα σχεδιάσαμε και δρομολογήσαμε, μας έχουν κάνει πιο δυνατούς, πιο έμπειρους, πιο αποτελεσματικούς. Στόχος μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και Κοινοτήτων και η διασφάλιση ικανοποιητικών κοινωνικών υπηρεσιών για τους δημότες σε όλη την έκταση του Δήμου».

Τέλος, ζήτησε από τους πολίτες να συμπορευθούν στη «μάχη» για ένα Δήμο Κοζάνης με όραμα και σχέδιο, ένα δήμο πρωτοπόρο και καινοτόμο.  

Μοιραστείτε την είδηση