Λ. Μαλούτας: Η κριτική επί της απραξίας πάντα ενοχλεί

2 Min Read

Κύριε Ιωαννίδη

- Advertisement -

Κρατήσαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο πολιτισμένο λόγο, ακόμη και όταν σας κάναμε κριτική για την αβελτηρία που επιδείξατε κατά τη θητεία σας. Συμμετείχαμε σε κάθε debate που ζητήθηκε και δεν έγιναν λίγα.

Ημασταν εμείς που προτείναμε να γίνει ένα διακαναλικά πριν τις 2 Ιουνίου, αντί να συνεχίσουμε να περιφερόμαστε κάθε βράδυ από μέσο σε μέσο, τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό, δεδομένου ότι και τα τρία τοπικά κανάλια ζήτησαν τη διενέργεια debate. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είχαμε καμία ευθύνη για τη μη πραγματοποίησή του, αν και θα έπρεπε να γίνει.

Επομένως αφήστε τα καλέσματα τύπου «όποτε και όπου επιθυμείτε» που θυμίζουν μονομαχίες.

Όλοι ξέρουν ότι εμείς αλλάξαμε σε πολλά το Δήμο για αυτό και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Εσείς οικειοποιηθήκατε το έργο μας, όταν η εκμετάλλευση της πολιτικής συγκυρίας του 2014 σας οδήγησε στο δημαρχείο.

 

Η κριτική επί των πεπραγμένων σας δεν είναι λάσπη. Αντέχετε την κριτική των πολιτών και των άλλων παρατάξεων για την πενταετή απραξία σας; Προφανώς όχι!

 

Κύριε Ιωαννίδη

Πιο διχαστικός από σας και την παράταξή σας έχει υπάρξει στο Δήμο, όταν επί 9 τουλάχιστον χρόνια μόνο κατηγορείτε;

Φτάσατε στο σημείο να λέτε ότι μόνο εσείς σέβεστε τη δημοκρατία στην Κοζάνη.

 

Και ΝΑΙ κύριε Ιωαννίδη, πέρασαν «ικανοί» και «ανίκανοι» και από το Δήμο Κοζάνης. Το απέδειξε η πενταετής θητεία σας.

 

  • ΥΓ Αλήθεια έγινε η ανακήρυξη των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο ; Με ποιο δικαίωμα κ. Ιωαννιδη αυτοχρίζεστε 2ος συνδυασμός ;
Μοιραστείτε την είδηση