Λευκή Νύχτα – το «Back to School Party» της Αγοράς την Πέμπτη 14 Σεπτέμβίου

1 Min Read

Μετά από μία εβδομάδα αναβολή λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αλλά και ως ένδειξη σεβασμού για τις καταστροφές που χτύπησαν τη γειτονική Θεσσαλία, η Λευκή Νύχτα επιστρέφει στην Αγορά μας την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου. Ένα “BACK TO SCHOOL PARTY” της αγοράς με μια μεγάλη συναυλία της ΧΡΥΣΠΑΣ στο κέντρο της πόλης και κεράσματα σε καταστήματα και εμπορικούς δρόμους. Τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα στις 24:00 με την καλύτερη διάθεση και Μεγάλες προσφορές!! Μία εκδήλωση που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από καταναλωτές και καταστηματάρχες και δίνει ένα χαρούμενο τόνο στη καθημερινότητα της πόλης!

Συν-διοργανωτές και συνεργάτες μας σε αυτή την προσπάθεια τόνωσης της κίνησης στην πόλη είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και το Επιμελητήριό μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Εργατικό Κέντρο για τη πολύτιμη συνεισφορά του.

Πιστεύουμε, δίνοντας όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, να πετύχει και πάλι η διοργάνωση αυτή που ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια και έγινε θεσμός!

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση