Λευτέρης Ιωαννίδης: Ένας άλλος ΚΟΣΜΟΣ είναι εφικτός

2 Min Read

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή στην Κοζάνη

Την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στην Κοζάνη πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΟΣΜΟΣ Λευτέρης Ιωαννίδης. Παρουσία φίλων και υποστηρικτών αλλά και συνυποψηφίων του από την Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, ο κ. Ιωαννίδης μίλησε για την Εθνική Πράσινη Συμφωνία που προτείνει ο ΚΟΣΜΟΣ του Πέτρου Κόκκαλη και απηύθυνε κάλεσε για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

- Advertisement -

«Αυτό που ξεκίνησε με τον ΚΟΣΜΟ είναι πολύ σημαντικό και πολύ ενδιαφέρον για την κοινωνία και την πολιτική σκηνή γιατί πιστεύουμε πως είμαστε χρήσιμοι για την κοινωνία και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος ενός πολιτικού. Εμείς επιδιώκουμε να αναδείξουμε μια κρίση που έχει περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική διάσταση και πρέπει να αντιμετωπιστούν ενιαία και να αποδεχτούμε ότι η σύγχρονη οικολογική κρίση είναι υπαρξιακού χαρακτήρα για την ανθρωπότητα και όχι μια απειλή που θα εμφανιστεί μετά από κάποια χρόνια. Είναι εδώ» είπε εμφατικά στην ομιλία του ο κ. Ιωαννίδης.

Στην εκδήλωση του κ. Ιωαννίδη, που έγινε στο εστιατόρια Sette, παραβρέθηκαν οι συνυποψήφιές του Όλγα Στεφανή και Χρύσα Χατζηθεοδώρου από την Θεσσαλονίκη και ο Πάνος Γρέδης από τις Σέρρες. Όλοι τους εξέφρασαν την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα ότι ο στόχος του ψηφοδελτίου του ΚΟΣΜΟΣ είναι να διεκδικηθούν λύσεις.

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση