Λευτέρης Ιωαννίδης: Να αποσυρθεί από την δια περιφοράς συνεδρίαση η πρόταση τοποθέτησης του αγάλματος του Μητροπολίτη Ιωακείμ έξω από τα όρια πόλης της Κοζάνης

1 Min Read

Είναι δεδομένο πως η πρόταση τοποθέτησης του αγάλματος του Μητροπολίτη Ιωακείμ έξω από τα όρια πόλης της Κοζάνης δεν μπορεί να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δεδομένων των περιοριστικών συνθήκες που διαμορφώνει η αντιμετώπιση του Κορωνοιου.

Σήμερα το πρωί στείλαμε επιστολή στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ζητάμε την απόσυρση του θέματος από την ημερήσια διάταξη και την συζήτηση του υπό καλύτερες συνθήκες.

Θεωρούμε αυτονόητη την αποδοχή της παραπάνω πρότασης.

Τέλος, επειδή τούτη η εποχή δεν ενδείκνυται για αντιπαραθέσεις, όταν θα έρθει η ώρα θα ενημερώσουμε αναλυτικά τον κ. Σημανδράκο για το τι έγινε τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου.
Άλλωστε έχουμε συνηθίσει πλέον αυτή την απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά από μέρους του, την άγνοια του για όσα έγιναν στην Κοζάνη τα τελευταία χρόνια, την εισαγωγή…νέων ηθών στα δημοτικά πράγματα της Κοζάνης και την ανέξοδη πλειοδοσία σε σοβαρά θέματα.

Aπό το fb του Λευτέρη Ιωαννίδη

Μοιραστείτε την είδηση