Λευτέρης Ιωαννίδης στην υποδοχή της δεύτερης σειράς σπουδαστών της Σχολής Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Πιλότων Egnatia Aviation: Η Κοζάνη έχει αποδείξει πως είναι μια περιοχή φιλική στην επιχειρηματικότητα και αυτός είναι ο δρόμος για την τόνωση της οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας

1 Min Read

SONY DSC

Καλωσορίσαμε σήμερα στην Κοζάνη τη δεύτερη σειρά σπουδαστών της Σχολή Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Πιλότων Egnatia Aviation, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σχολές στην Ευρώπη. Οι 28 νέοι εκπαιδευόμενοι πιλότοι προστέθηκαν στους 52 που βρίσκονται στην Κοζάνη από τον Ιούνιο για εκπαίδευση διάρκειας 17 μηνών.
Μια σημαντική ιδιωτική επένδυση για την περιοχή, για την οποία θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Egnatia Aviation για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.
Μια επένδυση που ήρθε στην Κοζάνη μετά τις συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Κοζάνης να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αεροδρόμιο «Φίλιππος».
Μια επένδυση με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική οικονομία, που δείχνει τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Κοζάνη όταν υπάρχει όραμα και σχέδιο.
Η Κοζάνη έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι μια περιοχή φιλική στην επιχειρηματικότητα και αυτός είναι ο δρόμος στην τόνωση της οικονομίας και στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Μοιραστείτε την είδηση