Την αναστολή λειτουργίας του εργοτάξιου κατασκευής της 5ης Μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας ζήτησαν Δήμος Εορδαίας και Εργατικό Κέντρο- Ζητήθηκε η συνδρομή του Εισαγγελέα

1 Min Read

Την αναστολή λειτουργίας του εργοτάξιου κατασκευής της 5ης Μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας με παρέμβαση της κυβέρνησης, λόγω του κινδύνου του κορωνοιού  ζήτησαν με κοινή συνέντευξη τους ο  Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας Αναστάσιος Τσιλφίδης.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας Αναστάσιος Τσιλφίδης στην τοποθέτηση του έκανε αναφορά σε όλες τις ενέργειες, που έγιναν τον τελευταίο διάστημα και ανέφερε πως σήμερα έγινε παρέμβαση στον Εισαγγελέα Κοζάνης, για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. “Πιστεύω πως αυτή τη φορά θα εισακουστούμε”.

- Advertisement -

Ο κ. Τσιλφίδης τόνισε επίσης πως θεωρεί πως το εργοτάξιο δεν κλείνει γιατί είναι άγνωστο ποιός θα αναλάβει το κόστος.

Ο   Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς έκανε λόγο για μια υγειονομική βόμβα για την οποία όμως κανείς δεν κάνεις δεν λαμβάνει απόφαση, χαιρέτισε τις μενονωμένες παρεμβάσεις των βουλευτών, που όμως όπως τόνισαν δεν έφεραν αποτέλεσμα.

“Καθημερινά γίνομαστε δέκτες σωρεία καταγγελιών και διαμαρτυριών συμπολιτών μας” τόνισε ο κ. Πλακεντάς ο οποίος έκανε λόγο για συνωστισμό στο χώρο του εργοταξίου και τόνισε πως πλέον “χρειάζεται παρέμβαση άνωθεν για να κλείσει. Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της “.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση