Μάγεψαν το κοινό Mirabassi και Ραφαηλίδης

2 Min Read

Μάγεψαν οι ήχοι του πιάνου του Giovanni Mirabassi και του βιμπράφωνου του Χρήστου Ραφαηλίδη στη συναυλία Whisper Duo, το βράδυ της Δευτέρας στην Κοζάνη.
Οι δύο διεθνούς φήμης μουσικοί βρέθηκαν στην Κοζάνη για μια και μοναδική συναυλία ανάμεσα στους σταθμούς τους σε Παρίσι και Σόφια και συνεχίζουν για την Κωνσταντινούπολη.
«Πρόκειται για μια ξεχωριστή συναυλία, για να προωθήσουμε τη νέα δουλειά μας, που θα ηχογραφήσουμε τον Ιανουάριο. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε με τον Χρήστο, τον οποίο κάλεσα στο Παρίσι για την 20η επέτειο της έναρξης της καριέρας μου, δυο μέρες πριν κι εκείνος με προσκάλεσε εδώ, στη γενέτειρά του κι αυτό είναι μια τεράστια τιμή για μένα. Eίναι μεγάλη χαρά να ξανασυναντάμε φίλους, να γνωρίζουμε καινούργιο κόσμο και να δοκιμάζουμε τις μουσικές που θα ηχογραφήσουμε» είπε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο kozani.tv και στο «Χρόνο» ο Giovanni Mirabassi.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕ Θεάτρου Κοζάνης κι ο κόσμος καταχειροκρότησε τους δύο μουσικούς.
«Είμαι κατενθουσιασμένος που έχουμε μαζί μας τον διεθνούς φήμης Giovanni Mirabassi και είναι κι αυτός ενθουσιασμένος κι αυτό με χαροποιεί. Από ‘δω ξεκίνησα και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα θα ξεκινήσουν και είναι σημαντικό να φέρνουμε σημαντικούς καλλιτέχνες στην Κοζάνη» ήταν τα λόγια του Χρήστου Ραφαηλίδη που μίλησε στη συνέχεια με τη μουσική του.
Ο Giovanni Μirabassi, μάλιστα, δεν έφυγε από την Κοζάνη χωρίς να δοκιμάσει τα γιαπράκια της μητέρας του Χρήστου Ραφαηλίδη.

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση