Μακεδονικός: Το CAS απέρριψε το αίτημα της ΦΣ Κοζάνης να αποβάλει τον Μακεδονικό απο τα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2

1 Min Read

To δικό του μήνυμα μετά την απόφαση του CAS για τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής έστειλε ο Μακεδονικός

Ραγδαίες εξελίξεις στη Γ’ Εθνική που βάζουν «μπουρλότο» στα μπαράζ σημειώθηκαν την Παρασκευή (27/5), μιας και το CAS έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν Κοζάνη και Λευκίμμη, με τις δύο ομάδες να κερδίζουν επί της ουσίας την πρώτη μάχη.

- Advertisement -

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο πλέον καλεί και επίσημα την ΕΠΟ να μην προχωρήσει σε καμία διαδικασία επικύρωσης βαθμολογίας (2ο ομίλου-ειδικού πρωταθλήματος), δίχως πρώτα να εκδικάσει την ουσία της απόφασης που λήφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων.

Πάντως ο Μακεδονικός έστειλε το μήνυμα του αναφέροντας:

«Το CAS απέρριψε το αίτημα της ΦΣ Κοζάνης να αποβάλει τον Μακεδονικό απο τα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2. Η ομάδα μας δε φεύγει από το στόχο που έχει βάλει και θα είναι αύριο (28/05, 17:00) στο γήπεδο να δώσει τον καλύτερο της εαυτό απέναντι στην ομάδα της Ηλιούπολης. Σας περιμένουμε ακόμα μια φορά στο γήπεδο του Μακεδονικού να γράψουμε με πράσινα γράμματα ιστορία μαζί! Σας περιμένουμε ακόμα μια φορά στο γήπεδο».

Mikriliga.com

 

Μοιραστείτε την είδηση