Μαλούτας: Καλή επιτυχία στο έργο της νέας δημοτικής αρχής

2 Min Read

Τηλεφώνημα για συγχαρητήρια στον Γιάννη Κοκκαλιάρη

Περίπου στις 8:15 το βράδυ της Κυριακής ο Λάζαρος Μαλούτας τηλεφώνησε στον Γιάννη Κοκκαλιάρη και τον συνεχάρη για την νίκη του.

Ο κ. Μαλούτας λίγο πριν τις 9 το βράδυ σε δηλώσεις του στο εκλογικό κέντρου της «Ενότητας», ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και την ομάδα του χαρακτηρίζοντάς τους ως «αφανείς στρατιώτες τους συνδυασμού».

Στις δηλώσεις του είπε:

«Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ την μεγάλή δυνατή ομάδα της «Ενότητας» που έδωσε αυτόν τον εκλογικό αγώνα δίκαια και έντιμα. Ευχαριστώ την υποστηρικτική ομάδα και όλους τους υποστηρικτές μας που από την πρώτη στιγμή έκαναν τεράστια προσπάθεια για την προώθηση των ιδεών μας και είναι οι αφανείς στρατιώτες αυτού του αγώνα. Τιμώ όλους τους συμπολίτες μας που κατήλθαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά διαθέτοντας ότι πολυτιμότερο έχουν, τον ελεύθερο χρόνο τους. Εύχομαι στη νέα δημοτική αρχή καλή επιτυχία στο έργο της. Η περιοχή μας έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις το επόμενο διάστημα. Δηλώνω περήφανος για το έργο που επιτελέσαμε την τετραετία. Καταφέραμε πολλά, κάναμε επιλογές που θα διαμορφώσουν και θα καθορίσουν το μέλλουν του δήμου Κοζάνης έως το 2030».

Θένια Βασιλειάδου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση