Μαλούτας: ψεύδη με προφανή στόχευση τα λεγόμενα του κ. Κολοβού”

2 Min Read

Απάντηση του Δημάρχου Κοζάνης στο άρθρο του Χρήστου Ι. Κολοβού

Δήλωση – απάντηση στο άρθρο του Χρήστου Ι. Κολοβού με τίτλο “Όχι στην τηλεθέρμανση από καύση σκουπιδιών” που δημοσιεύτηκε το πρωί της Δευτέρας 7 Αυγούστου, εξέδωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας. Ο κ. Μαλούτας, μιλά για “ψεύδη με προφανή στόχευση” και επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμου δικαιώματός του ” τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για την προστασία του Δήμου Κοζάνης και των πολιτών του”.

Στην απάντησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

Στο δρόμο προς τις εκλογές, οι δημοσιολογούντες της περιοχής επιλέγουν να μετέρχονται συκοφαντίες και ψεύδη για να υπηρετήσουν την προσωπική τους σκοπιμότητα. Οι έρπουσες φημολογίες και οι πομφόλυγες δεν δύναται να αποτελούν έρεισμα για δημόσια κριτική και ο κ. Κολοβός το γνωρίζει. Επιλέγει όμως να στηριχθεί σε ψεύδη με προφανή στόχευση.

Προσωπικά θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλους τους συμπολίτες μου, πως τα αναφερόμενα στο σχετικό άρθρο για εμένα και την οικογένειά μου είναι απολύτως ανακριβή από την πρώτη έως την τελευταία λέξη και προϊόν φαντασίας. Είναι προφανές, ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια.

Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαίωματός μου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για την προστασία του Δήμου Κοζάνης και των πολιτών του”.

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση