Μανωλης Κουτσουνάνος “Ταξιδι απο την παραδοση στη τζαζ” με Χάλκινα Κοζανης- H σπουδαία συναυλία το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς

2 Min Read

Μια  σπουδαία συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης το Σάββατο  της Μικρής Αποκριάς. Ο Μανωλης Κουτσουνάνος παρουσιάζει ένα “Ταξιδι απο την παραδοση στη τζαζ” με Χάλκινα Κοζανης”. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

- Advertisement -

Εκεί που η μουσική παράδοση των χάλκινων της Δυτικής Μακεδονίας συναντά την πολυρυθμία της Τζαζ, εκεί που η Κοζάνη απαντιέται με τη Νέα Υόρκη, εκεί που η φαντασία συμπληρώνει την απλότητα, συναντάμε το πρότζεκτ «Ταξίδι-Από την Παράδοση στην Τζαζ»Εμπνευστής του συναρπαστικού αυτού μουσικού ακροάματος, ο Μανώλης Κουτσουνάνος, ο Κοζανίτης ντράμερ και συνθέτης, ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με την μεγάλη μουσική παράδοση της πόλης της Δυτικής Μακεδονίας.

«Αγάπησα αυτή τη μουσική. Περιέχει τα βιώματά μου απ’ όταν μεγάλωνα στο σπίτι της κοζανίτικης οικογένειας της θειάς μου. Τα γλέντια και οι χοροί άφησαν το πιο όμορφο αποτύπωμα στα παιδικά μου χρόνια. Αυτό που πήρα από τους ανθρώπους αυτούς φτάνει σήμερα μέσα από τη μουσική μου στο κοινό που αγάπησε την ψυχή μου» μου έλεγε κλείνοντας την ηλιόλουστη συνάντησή μας ο Μανώλης. Γιατί «τα χάλκινα είναι η ζωή μου!» (Ιλαν Σολομον)

Παίζουν:

Μιχάλης Ζέγας κιθάρα.
Σωτήρης Κουτσουνάνος τύμπανα.
Μιχάλης Γκατζιούρας τρομπέτα.
Μιχάλης Αυλονίτης μπάσο.
Γιώργος Τζούκας πιάνο.
Στέλα Παπαλάμπρου φωνή.
Φώτης Τσιοτίκας κλαρινο.
Νικος Καρδογιάννης τρομπονι
Μανώλης Κουτσουνάνος νταούλι, τύμπανο, κάσα.

Μοιραστείτε την είδηση